Over Hanwei Sword Shop

Wij  zijn trots om deel te mogen zijn van de hoogkwalitatieve  zwaarden welke door de Hanwei smederij worden geleverd.  De Hanwei smederij is gevestigd in Dalian en is omstreeks 1991 geopend door Paul Chen.  Gedreven door de ambitie om hoogkwalitieve zwaarden te smeden met traditionele methoden voor de  verwoede verzamelaar en de beginnende en gevorderde beoefenaar van Krijgskunsten.

Ik ben Jordy Klaver en eigenaar van Hanwei Sword Shop, ik ben zelf al een groot deel van mijn leven bezig met Budo, beoefen Karate en Iaido en ben al geruime tijd bezig met het besturen van allerlei zwaarden. Mijn persoonljike voorkeur ligt vooral bij Japanse zwaarden en ben lid van Token Nederland en probeer daarmee steeds mijn kennis op een hoger niveau te krijgen.

Iaido, iaito, shinken, katana kopen

Jordy Klaver – Eigenaar Hanwei Sword Shop

Comments are closed.